Një takim i perbashket mes zëvendësministrit të Mbrojtjes Civile Lefteris Oikonomou dhe homologut të tij shqiptar do të zhvillohet neser ne Piken Kufitare te Kakavijes.

Qëllimi i ketij takimi është marrja e masave te nevojshme për lehtësimin e hyrje-daljeve gjatë javes qe vjen pasi pritet fluks i larte i levizjeve ne te dy anet e kufirit me rastin e Pashkes Ortodokse.

Lëvizja e lire ne te dy anet e kufirit pa teste AntiCovid, pritet të rrise ndjeshem qarkullimin ne te dy anet e kufirit nderkohe qe shqetesimi dypalesh ngelet menaxhimi i duhur dhe shmangija e radheve.