Autori i krimit makabër në Greqi, ka rrëfyer se si masakroi familjen shqiptare për qiranë e banesës.

Ai u arrestua gjatë natës në Patra dhe ka dhënë fjalët e para për policinë duke thënë se si vrau fillimisht Klodianin dhe bashkëshorten e tij dhe më pas dy fëmijët e çiftit.

Ai i tha policisë se familja shqiptare nuk i kishte dhënë qiranë.

Nderkohe mediat greke raportojnë se ai donte ta nxirrte familjen shqiptare nga shtëpia e tij pasi kishte gjetur qiraxhinj të tjerë me një çmim më të lartë.