Ne terr total banoret e Njesive Administrative Buz e Luftinje, Bashkia e Memaliajt.

Rreth 4000 banore kane dy dite qe u mungon energjia elektrike ne banesat e tyre.

Nderkohe qe nuk jane informuar prej OSHEE Rajoni Gjirokaster, per kete anomali.

Burime jo zyrtare thone se shkak eshte djegia e nje transformatori ne fshatin Kashisht, nderkohe qe nga OSHEE ka heshtje dhe asnje konfirmim ndonese eshte kerkuar informacion.

Nuk eshte hera e pare qe te dy keto njesi administrative ngelen ne terr te plote.