Temperaturat e ulëta kanë rikthyer këtë fillim marsi reshjet e dëborës në Llogora.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se qarkullimi është i hapur, ndërkohë që për pastrimin e rrugëve po punojnë tre borëpastruese.

Drejtuesit e mjeteve këshillohen të përdorin goma dimërore dhe të jenë në pajisur me zinxhir.