Zjarr i madh ne fshatin Humelicë, Bashkia Gjirokaster. Nje zjarr i vene qellimisht ne nje parcele te mbjelle me grurë ka marre flake, duke u shkrumbuar i gjithe prodhimi i pakorrur.

Ne vendngjarje kane shkuar forcat zjarrefikese me ne krye komandant, Gramoz Llapi, ku u arrrit te krijohej perimeteri mbrojtes, qe zjarri mos te avanconte ne drejtimin lindor, ku gjendet parcela e mbjelle me drure frutore dhe arrore.

Brenda nje kohe te shkurter zjarrfikesit kane vene nen kontroll situaten, duke larguar rrezikun.

Nderkaq policia eshte vene ne ndjekje te zjarrevenesit.