Si pasoje e fluksit te larte ne dalje nga pika kufitare e Kakavijës ne Greqi, pala greke ka shtuar numrin e sporteleve dhe po punon me procedure te pershpejtuar per automjetet ne hyrje ne token shqiptare.

Masat erdhen pas rritjes se fluksit mengjesin e sotem dhe nje takimi mes drejtuesve te kufirit te te dyja paleve zhvilluar paraditen e sotme.