Zjarr ne fshatin Levan te Memaliajt.

Digjen disa ha pyje dhe shkurre.

Flaket e zjarrit kane qene agresive ne oret e vona te nates, derisa jane shuar ne oret e para te mengjesit te sotem fale nderhyrjes se Repartit Zjarrefikes te Memaliajt.

Ne aksion ka marre pjese vete komandanti i PMNZSH Memaliaj Shkèlqim Goxhaj, i cili ka drejtuar misionin e shpetimit dhe shuarjes se flakeve me qellim shmangijen nga zona e banuar.

Si rezultat jane shkrumbuar 4 ha pyje dhe 2 ha shkurre. Zjarri eshte vene nen kontroll te plote ne oret e para te mengjesit te sotem.

Mendohet se zjarrevenesi ka qene nje bari i zones i cili eshte ne ndjekje nga ana e policise.