Krimi ekonomik ne Drejtorine Vendore te Policise ne Gjirokaster, ka filluar te hetoje procedurat e ndjekura ditet e fundit rreth aktivitetit dhe formes se zgjedhjes se delegateve te Shoqates Rajonale Sportive nje dite me pare.

Avokati gjirokastrit Bernard Aliko, shprehet se presioni qe ka zgjedhur pushteti ndaj shoqatave qe skane lidhje me praktikat e ndjekura abuzivisht nga qeveria, jane te turpshme.

Jane dy kliente te mij qe kane marre telefonata nga Krimi Ekonomik dhe qe akuzohen per shperdorim detyre pikerisht nje dite pas mbledhjes se Asamblese se Rajonit Gjirokaster, ku kane propozuar Armando Duken, per rikandidim ne krye te FSHF.

Sipas zotit Aliko presionet vijne ne nje kohe kur pushteti po nderhyn ne sport dhe ku ojq nuk jane objekt hetimi.