Bie zjarr ne lagjen ‘ZINXHIRA” ne qytetin e Gjirokastres.

Reparti zjarrefikes ka shkuar menjehere ne vendngjarje per te verifikuar shkaqet e renies se zjarrit dhe konstatuar demet e shkaktuara.

Mendohet se zjarri ka qene i shkaktuar nga dy femije te komunitetit rom, teksa ishin duke djegur nje grumbull mbeturinash.