Grabitet zyra e filjalit te Postes Shqiptare ne Gjirokaster, policia kap ne kohe rekord autorin.

Ngjarja ka ndodhur para 10 minutash kur I.M. 29 vjeç nga Vlora, nen kercenimin e armes se zjarrit, hyri ne zyren e Postes Shqiptare ne Pazarin Karakteristik dhe ka terhequr nje sasi ende te padeklaruar te hollash tek sporteli ku ndahen pensionet.

Pasi ka terhequr te hollat, 30 vjeçari nga Vlora emigrant ne Greqi, eshte larguar me shpejtesi ne drejtimin e poshtem te qytetit.

Menjehere Policia e Gjirokastres, u vu ne levizje dhe ka prangosur te riun ne zonen e ish Poliklinikes ne lagjen “Meçite”, ku e ka shoqeruar direkt ne Komisaritin e Policise.