SPAK po kryen një operacion kundër trafikut të drogës në Vlorë, Tepelenë, Fier,  Durrës, Tiranë dhe Lezhë.

Burime bëjnë me dije se në kuadër të këtij operacioni janë prerë 42 masa-arresti.

Operacioni po heton trafikun e drogës drejt Italisë, hetimet e SPAK bashkë me autoritetet italianë.

Në Vlorë deri tani janë 6 të arrestuar në Vlorë, një person nuk u gjet në banesë, një tjetër i arrestuar më herët .