Zjarr i madh ne toke bujqesore dhe kullote ne Memaliaj.

Flaket e zjarrit kane qene teper agresive deri ne momentin e nderhyrjes nga ana e zjarrefikesve te Memaliajt, te cilet vendosen perimetrin e zones, duke bere te mundur ndaljen e avancimit te flakeve ne drejtimin verior.

Ngjarja ka ndodhur ne Mogila, gati 5 km ne veri te Memaliajt, ku flaket kane shkaktuar djegijen e me shume se 2 ha toke bujqesore dhe kullote.

Zjarrefikesit e Memaliajt po luftojne nderkohe me flaket.