Asfiksohet nga tymi i zjarrit nje banor i fshatit Frashtan ne Dropull.

Behet fjale per Kristo Ziso, i cili eshte gjendur i asfiksuar ne hyrje te fshatit te tij pas avancimit te flakeve nga maja e malit drejt zonave te banuara, ku nje prej te cilave eshte dhe fshati Frashtan ne Dropull.

Personi i asfiksuar eshte shoqeruar ne gjendje te renduar ne Spitalin Rajonal “aomer Nishani” i Gjirokastres.

Personi eshte ne gjendje te rende i ka rene infarkt nga asfiksia.

Pritet te niset ne Janine.