Kryeministri Edi Rama ka prezantuar ministrat e rinj të kabinetit qeveritar.

Ministër i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete

Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani

Ministre e Sportit dhe Arsimit, Ogerta Manastirliu

Ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj

Ministrisë i Shëndetësisë Albana Kociu

Ministri Shteti për Sipërmarrjen dhe Biznesin Delina Ibrahimaj

Ministër Shteti për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku