Nje krimi i dyfishtë brenda familjes ka tronditur Gramshin, ku një 75 vjeçar ka vrarë gruan e tij dhe vëllanë.

Sipas burimve mësohet se autori i krimit quhet Xhevit Sinani, vëllai i vrarë Shaqir Sinani dhe bashkëshortja Zeqine Sinani.

Shërbimet e Policisë janë nisur urgjent në vendngjarje dhe po punojnë për kapjen e autorit.