Zjarr i madh ne lartesite e fshatit Goranxi, Bashkia Dropull.

Vleresohet se zjarri eshte provokuar nga barinj te cilet perdorin kullotat e zones per ushqim per bagetine.

Ne vendngjarje po shkojne forcat zjarrefikese, pasi terreni eshte shume i veshtire dhe pamundeson nderhyrjen me mjetet e motorrizuara.

Mendohet se nen flake jane disa ha kullote dhe drure pyjore.