Bojkoti i avokateve gjirokastrite do vazhdoje. Dhoma e Avokatise ne Gjirokaster pas komunikimit me çdo avokat të Dhomës Avokatisë, vendosi të vijojë bojkotin edhe këtë javë deri në daten 29 qershor, dite ne te cilen ne oren 12:00 do te mblidhet Këshilli Përgjithshem Dhomes se Kombetare te Avokatise ne Tirane nga ku do te vendoset sesi do te veprohet ne te gjithë vëndin.

Vendimi qe do te merret do të jete detyrues për te gjitha dhomat.
Për këtë vendim unanim të Dhomës Avokatisë Gjirokastër, do të njoftohen kancelaritë e Gjykateve të Shakllës së parë Gjirokastër, Gjykatës së Apelit, Gjykatës Administrative, dhe Gjykatës së shkallës së parë Përmet.