PS ne qender ka zgjedhur me ne fund se cili do te vijoje te jete ne krye te PS Gjirokaster.

Jugulajm.net permes informacioneve nga PS ne qender, ka zbuluar se PS Gjirokaster do te drejtohet nga nje mashkull dhe nje femer.

Ata jane Gentian Llogo kreu aktual i PS dhe Mihare Lapa.

Ashtu si ne shume dege te PS ne rrethe, edhe ne Gjirokaster u zgjodh kjo formule drejtimi te partise me dy bashkekryetare.

E ndersa Gentian Llogo eshte nje emer i spikatur i PS dhe fitues i betejave te fundit elektorale, bashkekryetarja tjeter Mihare Lata eshte anonime ne PS.