Gjykata Kushtetuese nuk ka arritur të marrë një vendim për presidentin Ilir Meta.

Pas një seance maratonë ku nuk munguan debatet mes përfaqësuesve të kreut të shtetit dhe Kuvendit, Gjykata Kushtetuese vendosi të shtyjë seancën për ditën e enjte në orën 10:00.