Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka reaguar sërish për mbylljen e shkollave në vend.

Pas akuzave, se në shkolla nuk ka ngrohje, Kushi e ka mohuar këtë problem, duke thënë se vendimi u mor për shkak të ngrirjes së depozitave të ujit.

Një tjetër shkak duket se është edhe rritja e numrit të mësuevve dhe nxënësve të prekur me Covid.

Shkollat i mbyllem se ngrinë depozitat dhe ishte problem rruga e fëmijëve për në shkollë. Pak shkolla kanë problem ngrohjen nëvend. Sa i përket infektimeve nga COVID-19 në arsim, janë 1100 mësues dhe 1600 nxënës të prekur nga ky ky virus”, është shprehur ministrja Kushi.