Nuk kane te mbaruar ”perlat” e deputetes socialiste te Qarkut Gjirokaster dhe njekohesisht ministres se turizmit, Mirela Kumbaro.

Keshtu, diten e sotme ne nje takim te para pak minutave ne Kinoteatrin e Gjirokastres me militante dhe patronazhiste socialiste, nen degjesen e kryeministrit Rama, ajo eshte shprehur se te rinjte shqiptare largohen nga Shqiperia, per te marre eksperience ne vendet e tjera dhe rikthehen serish.

Se cilet te rinje shqiptare largohen per eksperience dhe jo nga halli, kete vetem Kumbaro e di.

Dikush duhet t’i thote Kumbaros, qe te rinjte e Shqiperise largohen per pamundesi shkollimi, ushqimi, punesimi, jetese etj.

Nuk eshte hera e pare qe Kumbaro keput ”kopaçe” te tilla.

Pak muaj me pare ajo deklaroi se, ja kemi marre te gjithe turistet Greqise dhe se ne turizem jemi kampion rajonal.