Bordi i transparences ka ndryshuar sërish çmimin e karburanteve në vend.

Ja ndryshimet:

Duke filluar nga ora 18:00 e ditës së sotme nafta do të shitet 235 lekë/litri dhe benzina 211 lekë/litri.

Ndërsa vetëm çmimi i gazit do mbetet i pandryshuar 115 Lekë /litri.