Si të fshihni statusin Typing në WhatsApp?

Përpara se të filloni të shkruani mesazhin, thjesht aktivizoni “Flight mode” ose çaktivizoni të dhënat tuaja. Tani, hapni WhatsApp dhe dërgoni mesazhin tuaj.

Pranë saj do të shfaqet një ikonë “ore” dhe sapo të aktivizoni përsëri të dhënat ose çaktivizoni “flight mode”, mesazhi do të dërgohet dhe kontakti juaj nuk do e kuptojë sa kohë keni shpenzuar për ta shkruar atë.

A mund të flas teksa shfaqem jashtë linje në WhatsApp?

Hapat

1.Hapni aplikacionin WhatsApp

2.Shtypni “Settings” (këto janë tre pikat lart djathtas në Android, ose poshtë majtas në iOS)

3.Shkoni te “Account”, pastaj “Privacy”.

4.Hapni “Status” dhe prekni “Only share with…”.

5.Mos zgjidhni asnjë kontakt, pastaj kthehuni te “Account”.

Statusi juaj “Last seen” dhe “Online” nuk do t’i shfaqet askujt.