Karabinierët e stacionit Sorbolo Mezzani (PR) kanë ndërhyrë mbrëmjen e së premtes në një shtëpi, ku për arsye banale kishte lindur një mosmarrëveshje mes të njohurve shqiptarë.

Mosmarrëveshja ishte veçanërisht e dhunshme, me përdorimin e thikës dhe e ndërprerë ekskluzivisht nga ndërhyrja e karabinierëve, duke parandaluar pasoja më të rënda.

Gjatë mosmarrëveshjes, një 33-vjeçar shqiptar u godit në gjoks dhe u transportua me kodin e kuq në spitalin Maggiore në Parma.

Në përfundim të rikonstruksionit të ngjarjeve, karabinierët arrestuan 2 vëllezër shqiptarë të moshës 40 dhe 32 vjeç, të akuzuar për bashkëpunim në tentativë vrasjeje.