Perfaqesuesi i Dhomes se Avokateve ne Gjirokaster, Tahir Novi, eshte shprehur se bojkoti i sencave gjyqesore do te vazhdoje deri diten e merkure.

Ai ka pohuar se kjo situate duhet te zgjidhet sa me shpejte, pasi do te coje ne konflikt familjaret qe kane ceshtje me avokatet apo institucioneve.

Persa i perket masave te sigurise dhe bojkotimit te tyre Novi pohoi, se pritet vendimi i dites se merkure

Kujtojme se ne Qarkun e Gjirokastres, sipas hartes se re largohet Gjykata Adiministrative, Gjykata e Apelit si dhe Gjykata e Shkalles se Pare ne Permet.