Protestat kanë shpërthyer në Greqi për aksidentin hekurudhor që vrau 43 persona, me shumë njerëz që e shohin atë si një aksident që pritej të ndodhte.

Protestuesit u përleshën me policinë jashtë selisë së Hellenic Train në Athinë, kompania përgjegjëse për mirëmbajtjen e hekurudhave të Greqisë.

Protesta u mbajtën edhe në Selanik dhe qytetin e Larisës, pranë vendit ku ndodhi fatkeqësia mbrëmjen e së martës.

Qeveria ka thënë se një hetim i pavarur do të japë drejtësi.