Ka ndodhur nje dite me pare ne Permet, ku mund te quhet nje veprim i pjekur i nje vajze qe nuk eshte me shume se 18 vjeç.

Ajo eshte Klediana Hamataj, kapitenia e ekipit te basketbollit “The Roses” ne qytetin e Permetit.

Nje dite me pare Klediana sfidoi bashkemoshataret e saj me gjetjen origjinale te shoqeruesve ne mbremjen e matures, duke zgjedhur dy vellezerit e saj te vegjel.

Nje veprim ky qe çmon familjen si gjëja me e shtrenjte dhe si vlere universale.

Veprimi i Kledianes eshte pershendetur ne rrjetet sociale si i goditur dhe i çmueshem.