Teksa mbi 33 mijë maturantë në të gjithë vendin i nënshtrohen sot provimit të tretë të Maturës Shtetërore në lëndën e Matematikës, ashtu si vitet e kaluara, edhe këtë vit ka dalë teza e matematikës.

Teza ka rrjedhur ndërkohë që nxënësit janë duke u testuar.

Kjo pasi provimi nisi në orën 10:00 dhe mbyllet në orën 12:30, duke dhënë mundësi për kopje dhe padrejtësi në testim.