Deputeti demokrat i Qarkut Gjirokaster, Tritan Shehu, permes nje postimi ne fb, ka bere me dije nisjen e punes intesive per fitimin e bashkive ne te gjithe Qarkun Gjirokaster.
Ja postimi i plote i Shehut:
Pune intensive ne deget e PD te Qarkut te Gjirokastres.
Impenjim e besim ne fitoren e 14 Majit.Mund të jetë një imazh i tekstiMund të jetë një imazh i 15 persona dhe njerëz të ulurMund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz të ulurMund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz të ulur
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe njerëz të ulur
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe njerëz të ulur