Deputeti demokrat i Qarkut Gjirokaster, Prof. Dr. Tritan Shehu, permes nje postimi ne fb ka falenderuar te gjithe protestuesit demokrate te Qarkut Gjirokaster, per pjesmarrjen e madhe ne protesten e djeshme ne Tirane.

Ja postimi i plote i Shehut:

Faleminderit Qarku Gjirokaster✌️
Faleminderit Shqiperise🇦🇱
Sebashku me Demokrate nga Qarku Gjirokaster
e nga gjithe Shqiperia🇦🇱, sot ne
manifestimin e shpreses,
manifestimin kunder arrogances shteterore, ⛔️manifestimin kunder rritjes se cmimeve, ⛔️manifestimin kunder shpopullimit ⛔️
por mbi te gjitha manifestimin e ndryshimit te

madhe

✅✌️

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe turmëMund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe turmëMund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme