Kryetari i Partise Socialiste dhe Kryeministri i Shqiperise, Edi Rama, ka respektuar Flamur Bimen.

Ka qene dita e lindjes e zotit Bime ajo qe ka bere te mundur, qe Rama te rihedh vemendjen e tij ndaj Bimes.

Permes nje urimi special dhe nje shishe vere te dedikuar, Rama i ka uruar ditlindjen ish-kryebashkiakut socialist te Gjirokastres.

Kujtojme se Bime, anetar i hershem i Partise Socialiste ka qene Kryetar Bashkie i Gjirokastres per 11 vjet rresht nga viti 2004 deri ne vitin 2015.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm