Avokati nga Zagoria e Gjirokastres, Spartak Ngjela, përveç analizave shumë të thelluara, ka treguar se ka edhe një pasion mjaft interesant në jetë.

Këtë herë avokati i ka bërë një koment Bora Zemanit, duke e quajtur “ikonë absolute të bukurisë” dhe “kryevepër arti”.

“Bora, ti tani je një ikonë absolute e bukurisë në ekranet e Shqipërisë. Prandaj, estetikisht, ke arritur të jesh si një kryevepër arti për një audiencë shumë të gjerë. Suksesi që keni vendosur në Shqipëri, për ju, do të mbetet si një memorie historike. Ju përshëndes miqësisht…”, shkruan avokat Ngjela.

"Bora ti je ikonë absolute e bukurisë, kryevepër"Bora ti je ikonë absolute e bukurisë, kryevepër