Partia Demokratike eshte duke u riorganizuar ne rang qarku ne kuader te aksionit te ri opozitar.

Sot ne Memaliaj eshte organizuar nje takim i Grupit te Punes me strukturen drejtuese te degeve te Partise Demokratike te Qarkut Gjirokaster.

Ne kete takim asistonte deputeti i PD-se Qarku Gjirokaster, Prof.Dr.Tritan Shehu, anetari i Keshillit Kombetar te PD-se, Dasho Aliko, kreret e PD-se Gjirokaster, Eri Shehaj, i PD-se Tepelene, Avokat Malo Sadikaj, i PD-se Permet, Arson Lipe, i PD-se Kelcyre, Arjan Kasaj si dhe kreu i PD-se Memaliaj, Bujar Kapllani i cili ishte dhe mikeprites.

Ne takim ka rene ne sy gatishmeria e degeve te PD-se ne Qark per ndermarrjen e aksiineve opozitare, qe kane per qellim rrezimin e pushtetit kleptokrat te Edi Rames.