Zjarr ne fshatin “Asim Zeneli” ne Gjirokaster.

Flaket e zjarrit te favorizuar nga era jane konstatuar ne pjesen veriore te fshatit.

Punonjesit e PMNZSH Gjirokaster, admnistratori i fshatit dhe policia ndodhen ne vendngjarje.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm