Faqja zyrtare e Eurovision-it ka fshirë nga rrjetet sociale fotot nga prova e performancës së këngëtares shqiptare Ronela Hajati.

Kjo ndodhi pasi zyrtarët e kompeticionit të këngës cilësuan foton e Ronelës dhe grupit të saj provokues.

Siç shihet edhe më poshtë, në foton e pare është Ronela bashkë me balerinët, të cilët provokojnë me vendosjen e dorës në pjesën intime.

Ndersa ne foton tjeter balerina qe i eshte ”zhytur” me koke pjeses intime te Roneles.

Kujtojmë që Ronela do të përformojë këngën “Sekret” natën e parë më 10 maj.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm