Ndërsa nuk ka asnjë burim rinie të përhershme ose ndonjë sekret për t’u bërë 100-vjeçar, ata që janë të interesuar për mekanikën e jetëgjatësisë sigurisht që kanë një ose dy gjëra për të mësuar nga Motra André, gruaja më jetëgjatë në botë.

Në një intervistë të fundit me CNN, motra André, një murgeshë 118-vjeçare, e cila i mbijetoi edhe Covid-19 dhe jeton në jug të Francës, e befasoi intervistuesin duke zbuluar se ajo ka dy sekrete që e ndihmojnë për ta mbajtur të begatë.

2 VESET E GRUAS MË TË GJATË NË BOTË – Motra André rrëfeu se nuk mund të jetojë pa çokollatë dhe verë.

Dy vese të vogla që ia lejon vetes shpesh, por me masë. Duke pasur parasysh moshën e saj, shumë kanë pyetur veten nëse preferencat ushqimore dhe jetëgjatësia befasuese janë të rastësishme. Ose nëse çokollata dhe vera e mbrojnë vërtet atë nga plakja.