Një drejtues mjeti ka humbur jetën në lagjen nr. 4 Sarandë.

Sipas informacioneve të para Veli Seiti, ka dalë nga mjeti për të bërë shkarkimin e ngarkesës, por mjeti ka lëvizur dhe drejtuesi ka shkuar të hipte në mjet, por është batuar dukë e zënë poshtë.