U akuzuan se transportuan 150 kg kanabis drejt Greqisë, Gjykata e Posaçme Kudër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) ka dhënë dënime të ashpra për 14 anëtarët e grupit.

Dënimet vbariojnë deri në 10 vjet burg.

Dënimet për grupin:

Gentjan Luto, dënohet më 10 vite burgim. Artur Xhanaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burgim. Florenc Luto, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj. Elisabeta Laçi, dënohet me 8 vite burg. Saimir Dushku, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj Gramos Saliaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Edmir Asllanaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Ervin Muçaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Gentian Xheka, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Agim Myrtaj,dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Elidjon Xhanaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj Petrit Kasaj, dënohet me 8 vite dhe 4 muaj burg Behar Kasaj, dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg Arjan Lushkaj dënohet me 8 vite dhe 8 muaj burg.