2 pushueset e larguara me pedalon nga Ksamili janë gjetur në Kanalin e Korfuzit.

Pas alarmit të dhënë pasi vonuan të rikthehen, Policia Kufitare në bashkëpunim me Rojet Kufitare të Greqisë kanë filluar kërkimin, duke i gjetur në ujërat greke Kanalin e Korfuzit.

Policia greke i ka rimorkiuar ato dhe ja ka dorezuar pales shqiptare. Pedaloni bashke me dy shtetaset e huaja, me shtetesi gjermane jane sjelle ne portin e Sarandes.

2 pushueset jane ne gjendje te mire shendetesore.