Menjehere pas doreheqjes se Lulzim Bashes nga kreu u PD-se, ka ardhur edhe reagimi i liderit historik te PD-se, Sali Berisha.

Ja reagimi i plote i Berishes:

Bashkimi i demokrateve mbi bazen e kontributeve te tyre eshte perparesia e PD! Te dashur miq, rikthimi tek vota e lire e çdo demokrati dhe njohja e kontributeve te gjithesecilit eshte rruga e vetme qe sjell bashkimin dhe me pas fitoren e PD. Ftoj demokratet dhe demokratët kudo qe jane te punojme se bashku per nje Parti Demokratike me te bashkuar, me te forte, me te hapur. Rrofte Partia Demokratike!