Mengjesi i sotem ka qene i trishte per familjen Kaçi ne Gjirokaster.

Fatbardha Kaçi ka ndërruar jetë ne moshen 71 vjeçare si pasoje e nje semundje te rende te pasherueshme. Njoftimin e ka bere i biri i saj Bledar Kaçi ish kryetar i PS Gjirokaster dhe nje prej artisteve me ne ze ne Gjirokaster per artet figurative.

Vete ky i fundit permes nje postimi ne rrjetin social FCB, ka informuar miqte e vet per ngjarjen trishtuese duke i informuar njekohesisht edhe per modalitetet e tjera te ceremonise mortore.

Stafi i Jugulajm.net i percjell ngushellime te sinqerta familjes Kaçi