Sipas buletinit te sotem te Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit ne vendin tone jane regjistruar me covid-19:

44 raste në Tiranë, 8 raste në Fier, 3 raste në Sarandë, nga 2 raste në Vlorë, Korçë e Berat, dhe nga 1 rast në Durrës, Kolonjë, Kuçovë e Elbasan.