Ka pesuar renie te theksuar “trendy” i infektimeve me coronavirus ne vendin tone.

Keshtu, kjo e hene sipas Ministrise se Shendetesise, ka shenuar  nje shifer minimale te rasteve me covid-19.

Pikerisht nga 3 raste në Tiranë, dhe 3 raste te tjera në Pogradec.

Nderkohe qe humbje jete nuk ka pasur.