Kjo e hene ka nisur me renie te infektimeve nga coronavirusi ne vendin tone, ku sipas Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit jane regjistruar me covid-19:

3 qytetarë në Tiranë dhe nga 1 qytetar në Fier, Delvinë dhe Vlorë.