Sipas buletinit te sotem te Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit jane regjistruar me covid-19:

20 raste në Tiranë, 4 raste në Fier, nga 3 raste në Lushnje e Elbasan, nga 2 raste në Shkodër, Durrës, Himarë, Përmet e Tepelenë dhe nga 1 rast në Patos, Sarandë, Skrapar e Gramsh.