Sipas buletinit ditor te Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit ne vendit tone jane regjistruar me covid-19:

18 raste në Tiranë, 13 raste në Fier, nga 3 raste në Durrës, Vlorë e Sarandë dhe 1 rast në Kamëz.