Sipas buletinit te sotem te Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit ne vendin tone jane regjistruar me covid-19:

15 raste në Tiranë dhe nga 1 rast në Fier, Lushnjë, Tepelenë, Pogradec e Gramsh.