Ministra e Shendetesise, ka bere me dije se gjate 24 oreve te fundit jane regjistruar me covid-19:

50 raste në Tiranë, 23 në Lushnjë, 22 në Devoll, 10 në Divjakë, nga 7 qytetarë në Kavajë, Gramsh, nga 6 qytetarë në Berat, Dimal, nga 4 qytetarë në Has, Durrës, Patos, Sarandë, nga 3 qytetarë në Dibër, Mallakastër, Vlorë, nga 2 qytetarë në Pukë, Vorë, Delvinë, Finiq, nga 1 qytetarë në Mirditë, Fier, Kolonjë.

Gjithashtu ne 24 oret e fundit kane humbur jeten nga coronavirusi:

1 qytetar nga Berati 68 vjeç dhe 2 qytetarë nga Tirana te moshes 85-91 vjeç.