Policia e Shtetit ka bërë bilancin javor te aktivitetit te saj ligjor.

Keshtu, sipas burime zyrtare bëjnë me dije se:

Në një javë janë arrestuar, proceduar dhe shpallur në kërkim 496 persona, ku nga këta janë arrestuar 124, janë proceduar 354 dhe janë shpallur në kërkim 18.

Po ashtu janë kapur në total 34 persona, 25 në kërkim kombëtar dhe 9 në kërkim ndërkombëtar.