Big Brother VIP ka publikuar sondazhin zyrtar në lidhje se cili nga 4 finalistët është më i pëlqyeeri.

Qytetarët kanë pasur si opsion pëlqyeshmërinë për një nga kandidatët e tyre të preferuar.

Si rezultat, nga të dhënat në faqen zyrtare të Big Brother VIP mësohet se:

Konkurenti i preferuar deri më tani është balerini Shaqiri që shihet si fitues, i ndjekur nga aktori Veshaj, modelja Beniada Nishani dhe moderatorja Einxhel Shkira.

Në vijim pritet që gara të bëhet akoma edhe më e fortë duke mbajtur të mbërthyer fansat e secilit konkurent.

Gjithësesi nata finale rezervon të tjera surpriza!

Rezultati i sondazhit te BBV: I

lir Shaqiri 59,621 like,

Donald Veshaj 56,783 like,

Beniada Nishani 25,046 like,

Einxhel Shkira 17,443 like.